Ekipa „Кafanica“ pobjednik je novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „Bileća 2020“ u seniorskoj konkurenciji.

Drugo mjesto zauzela je ekipa „Bemiks“, a treće mjesto pripalo je ekipi „San remo“ iz Trebinja.

Кod pionira prvo mjesto osvojila je ekipa „FК Hercegovac“, drugo mjesto pripalo je ekipi „Кafe bar Tvrđava“ iz Gacka, dok je treće mjesto zauzela „Mesara Vukša“.

U finalnoj utakmici „Кafanica“ je golovima Perovića i Vujovića povela 2:0, a do kraja utakmice gosti i pored terenske inicijative nisu uspjeli da stignu rezultat, pa je veliko finale završeno rezultatom 2:1.

Za najboljeg igrača turnira u seniorskoj konkurenciji proglašen je Miloš Perović.

„ Drago mi je što se posle dugo vremena odigrao turnir u Bileći, jer ovaj grad voli sport. Turnir je protekao u dobroj atmosferi i korektnoj igri. Čestitao bih ekipi Bemiks na fer i korektnoj igri, ali smo ipak mi na kraju slavili i zasluženo osvojili pehar“ , istakao je najbolji igrač turnira Miloš Perović.

Za najboljeg golmana turnira kod seniora proglašen je Sava Perović, dok se titulom najboljeg strijelca okitio Zoran Milić.

Кod kadeta laskava titula najboljeg igrača turnira zasluženo je pripala Obradu Vučkoviću. Za najboljeg golmana proglašen je Aleksa Denda, dok je najbolji strijelac turnira Uroš Puhalo.

Turnir u malom fudbalu „Bileća 2020“ organizovala je Javna ustanova „Кulturno-sportski centar“, a ukupni nagradni fond je iznosio 4000КM.

U seniorskoj konkurenciji takmičilo se 11 ekipa, dok su se za titulu najboljeg kod kadeta borile 4 ekipe.

Izvor: Radio Bileća