Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sve naše čitaoce i posjetioce da smo završili prvu u nizu nagradnu igru našeg portala i renomirane kozmetičke kuće “Avon”, koja je trajala od sredine februara do danas kada smo izvukli srećne dobitnike vrijednih nagrada.

U našu redakciju putem facebook profila i e-maila stigao je veliki broj vaših tačnih odgovora sa brojnih adresa, uglavnom iz Hercegovine – jer jedan od uslova i jeste da se “Avonove” vrijedne nagrade mogu preuzeti na teritoriji Hercegovine, putem prodajnih predstavnika ove kozmetičke kuće.

Dobitnicima čestitamo od srca, a svima Vama koji niste imali sreće želimo više uspjeha drugi put.

 

DOBITNICI NAGRADA:

1. Ivana Šipovac, Nevesinje

2. Željana Papić, Trebinje

3. Vedrana Kašiković, Podgorica

4. Samardžić Danijela, Trebinje

5. Ljiljana Cvijetić, Trebinje

 

Dobitnici svih nagrada neophodno je da se jave regionalnom rukovodiocu kompanije “Avon”, od sutra 3. marta 2014. godine, putem telefona broj 066/901-371, a nagrade će srećnim dobitnicama biti uručene u roku od 15 dana posredstvom prodajnih predstavnika ove kozmetičke kuće.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, dobitnicima čestitamo, a svima ostalim želimo više sreće već u novoj nagradnoj igri našeg portala i “Avona” , koja kreće već za nekoliko dana.