Padrino radio i danas, 6. januara, od 10 časova na poznatoj frekvenciji 90,8 MHz, te na radio strimu www.radiopadrino.com započeo je praznični program.

S obzirom na reakcije naših slušalaca poslije novogodišnjeg kviza, koji smo emitovali 31. decembra u okviru Novogodišnjeg programa, i danas poslije 11 časova naš revanš dvoboj  ekipa “Burek” i “Tartar” napravio je odličnu atmosferu za sve vas koji ste se družili sa nama na talasima Padrino radija.

Pripremili smo i bogat zabavni program u kome je učestvovala cjelokupna ekipa Padrino radija.

Sponzor novog izdanja prazničnog kviza je SL Hotels Group, koji su čitaocima našeg portala obezbjedili tri praznične nagrade i to:

  1. Termin za korištenje bazena u Gradu sunca za dvije osobe
  2. Kolači po izboru u hotelu SL Industry za dvije osobe
  3. Kolači po izboru u konobi Etno sela Grada sunca

U studiju Padrino radija danas su bile dvije kviz ekipe, pod nazivima “Burek” i “Tartar”, a u konkurenciju za nagrade SL Hotels Group ušli su  svi oni koji su lajkovali objavu na Fejsuku ili Instagramu i u komentaru upisali naziv jedne od dvije kviz ekipe (“Burek” ili “Tartar”). Uslov za učešće je da ste pratilac stranice našeg radija na Fejsbuku ili Instagramu.

Tri srećna dobitnika izabrana su danas među svima koji su glasali, jer je današnji rezultat bio 7:7, što znači neriješeno. Tako da su priliku da osvoje nagradu imale i ekipe koje su glasale i za Burek i za Tartar.

Srećni dobitnici nasumičnim odabirom su:

  1. Termin za korištenje bazena u Gradu sunca za dvije osobe – Branka Kovačević
  2. Kolači po izboru u hotelu SL Industry za dvije osobe – Damjan Korol
  3. Kolači po izboru u konobi Etno sela Grada sunca – Željka Milović

 

Čestitamo srećnim dobitnicima, a svoje nagrade mogu preuzeti od petka od 8 do 15 časova u prostorijama HP media group, Knez Mihailova u Trebinju.

Srećni praznici uz mnogo pozdrava od ekipe koja je “POZITIVNA UPRKOS SVEMU”.

 

HP, januar 2021.