Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sve naše čitaoce i posjetioce da smo završili drugu u nizu nagradnih igara našeg portala i renomirane kozmetičke kuće “Avon”, koja je trajala do utorka 24. marta ove godine kada smo izvukli srećne dobitnike vrijednih nagrada.

U našu redakciju putem facebook profila i e-maila stigao je veliki broj vaših prijava za učešće. Napominjemo da je jedan od uslova za učešće činjenica da se “Avonove” vrijedne nagrade mogu preuzeti na teritoriji Hercegovine, kontaktom sa menadžerom zone.

Dobitnicima čestitamo od srca, a svima Vama koji niste imali sreće želimo više uspjeha slijedeći put.

 

DOBITNICI NAGRADA:

1. Mirjana Slijepčević, Ljubinje

2. Maja Milićević, Trebinje

3. Vesna Bratić, Nevesinje

4. Maja Kovač, Trebinje

5. Snežana Lečić, Ljubinje

Dobitnici svih nagrada neophodno je da se jave regionalnom rukovodiocu kompanije “Avon”, od danas 27. marta 2014. godine, putem telefona broj 066/901-371 ili e-mailom: zona005@avonba.com , a nagrade će srećnim dobitnicama biti uručene u roku od 15 dana posredstvom instrukcija koje ćete dobiti od menadžera zone ove kozmetičke kuće.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, dobitnicima čestitamo, a svima ostalim želimo više sreće već u novoj nagradnoj igri našeg portala i “Avona” , koja kreće već za nekoliko dana.