U nedjelju, 10.decembra, u mostarskom Arena Sport Centru odigrano je redovno kolo “Dječije Fudbalske Asocijacije” ili skraćeno DFA Lige. Podsjećamo radi se o Ligi za djecu, koja u periodu kada se fudbal ne može igrati na otvorenom nudi prilika za takmičenje, ali i druženje i sticanje novih iskustava i poznanstava.

Jedini predstavnik Trebinja na ovogodišnjoj DFA Ligi, koja se igra u mostarskoj regiji, ekipa LeoStarsa, i ovog vikenda imala je zapažene rezultate u redovnom kolu. Trener ove ekipe, Igor Joksimović, imao je samo riječi hvale za svoje mlade igrače i za naš portal je istakao je su 2008.; 2009. i 2010. godišta osvojili pojedinačne nagrade, a u 2010 godištu igrač LeoStars-a Miloš Elez bio je igrač dana sa čak devet pogodaka na svom kontu, te je tako ponio epitet igrača 3. i 4. kola.

„Dječaci su zaista bili na visini zadatka, i odigrali borbeno i hrabro, te su taktiku dogovorenu u svlačionici, savršeno ispoštovali i donijeli su nam stopostotan učinak u sve tri generacije,“ rekao je trener LeoStarsa Igor Joksimović za Hercegovina Promo.

Sljedeće sedmice, DFA Liga se nastavlja, a jedini predstavnik Trebinja LeoStars igra u 2008. ; 2009. i 2010-om godištu.

Svi rezultati kola:

Srećko Š. / HP, decembar 2017.