Postoji vjerovanje da kada čovjek umre, njegova duša se razbije na dosta sitnih komada. Ti komadi se nasumično sjedinjuju sa djelovima mnogih drugih duša i time formiraju nove duše i nove ljude. Ovo su znakovi da ste pronašli srodnu dušu. 

Dakle, kada sretnete nekoga s kim se tako snažno povežete ili nađete osobu koja je tako očigledno vaša srodna duša, zaista pronalazite delove svoje duše u njima, i oni pronalaze delove svoje duše u vama!

Odmah se povežete bez ikakvog truda

Možda ste se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Možda ste naleteli jedni na druge u parku. Možda ste se pogledali u baru. U svakom slučaju, kad ste se konačno upoznali i pozdravili, bilo je energetskog naboja. Postojala je duboka i intenzivna veza kroz govor tela. Za neke parove, taj osećaj vremenom bledi, ali sa vašom srodnom dušom, ona postaje sve intenzivnija tokom vremena. Uživajte u ovome, jer to nije nešto što svako može imati!

Vaš nivo komunikacije je bez premca

Uspeh svakog dugotrajnog odnosa može se pripisati sposobnosti komuniciranja ne samo jasno već autentično. Ova komunikacija je stvarna, ništa nije skriveno i jasno je da nema laganja. Nema šta da se sakrije. Ovo vas ostavlja otvorenim i ranjivim sa svojim partnerom. Ponekad je potrebna praksa, ali srodne duše imaju ovu vrstu komunikacije. Za srodne duše je važno da izraze svoje potrebe i znaju da komunikacija dolazi u mnogo različitih oblika.

Zajedno stvarate neki svoj svet

Najjači odnosi sa srodnim dušama su oni koji se zajedno stvaraju. Naravno, može biti zabavno ležati u krevetu i gledati filmove. Druženje je odlično. Ali ako je to sve što radite, kuda ste krenuli? Druge duše pronalaze zajedničke stvari, pa čak i neke stvari koje ne rade. Oni dele jedni sa drugima umetnost, nauke i stvaraju zajedno.

 Foto: Shutterstock

Osećate kao da se poznajete oduvek

Srodna duša je osoba definisana kao osoba koja deli deo vaše duše, tako da su šanse da ste ih zapravo poznavali u prošlom životu. Dakle, taj izuzetno poznati osećaj ima smisla. Trebalo bi da ih prepoznate u gomili. Ipak imate jedan deo njihove duše u sebi. Jednostavno se razumete! Ovo nije nešto što se može tako lako opisati. Ali postoji nešto između vas dvoje što jednostavno klikne. Razumete šta misle i osećaju.

Volite i njihove nesavršenosti

Ako se osećate kao da stalno želite da promenite partnera na bolje, to nije baš dobar znak. Sa srodnom dušom, i njihove nesavršenosti su vam na neki način savršene.

Ne možete da zamislite svoj život bez njih

Jednom kada upoznate svoju srodnu dušu, jednostavno ne možete da vidite jasno bez njih. Nemoguće je zamisliti kako bi izgledao život bez njihovog prisustva.

Vas dvoje protiv celog sveta

Bez obzira na to koji problem bi mogao da se desi, čuvate leđa jedno drugome. Možete zajedno izaći sigurni iz svake nedaće.

Imate telepatsku vezu

Čini se da znate šta osećaju, da znate šta će reći; razmišljate o njima i pre nego što vas pozovu ili vam pošalju poruku.

Vidite sve ovo navedeno u njihovim očima

Gledate im u oči i vidite nešto tako… poznato. Uvuku vas skoro odmah. Stručnjaci za reinkarnaciju ne misle da je to slučajno. Obratite pažnju na oči ljudi koje susrećete, možda su oni baš vaša srodna duša!

 

Izvor: