Za rukometaše Leotara nova sezone počinje susretom protiv dobojske Sloge, večeras od 19 sati. Trebinjci su za vikend bili slobodni, kada se igralo 2. kolo, a sada će u zaostalom kolu dočekati Dobojlije, iza kojih je uspješan nastup u EHF European cupu. U razgovoru za naš portal trener Leotara Darko Tavrić ističe da se nada dobroj sezoni.

– S obzirom da smo imali turbulentno ljeto, desila se saobraćajne nesreća, u kojoj je bio naš Milorad Inić. Poremetilo nas je to i njega samog. To treba da nas sjedini i da nastavimo dalje. Doživeli smo promjene u sastavu, ali neke sitne. Pripreme su prošle uredu, imali smo problema sa povredama. Tomić nam se operisao, nije mogao odraditi kompletne pripremem. Odigrali smo dosta prijateljskih utakmica, možda i previše, imali smo Final four Kupa Republike Srpske, izgubili smo od Sloge, kaže Tavrić.

Sada je na redu to prvo kolo protiv dobojske Sloge, ekipe kojoj su glavna snaga golman Milutin Bogdanović i srednji bek Vladimir Stanković. Tavrić ističe da između njegovog Leotara i dobojske Sloge nema nepoznanica.

– Što se tiče Sloge, nema nepoznanica ni kod nas ni kod njih. Odigrali smo i finale i izgubili upravo od Sloge i upravo je Milutin Bogdanović, sakupio 18 odbrana i odlučio utakmicu. Ekipe su iste. Odlučit će detalji i trenutna forma, a ne taktika ili neka posebna priprema, govori nam Tavrić, kojeg raduje povratak navijača u dvorane širom BiH.

– Naravno, mi se bavimo sportom zbog publike i presretan sam što se publika vratila. I u Trebinju i u svim ostalim gradovima. Prošla sezona je bila mučna, zato se svi mi bavimo sportom i igramo utakmice da publika bude tu. Nije isto igrati pred praznim i punim tribinama. Imamo još veći motiv i želimo pobjedu, ističe Tavrić.

Susret između Leotara i Sloge (D) igra se večeras od 19 sati u Trebinju, a sudit će Aleksandar Jović i Nedim Arnautović iz Tuzle, dok je delegat Goran Sušić (Čapljina).

 

 

 

 

Izvor: sport1