Velika potrošačka groznica “potkovana” brojnim sniženjima sve više se kao trend iz SAD prenosi i u Evropu. Brojni su objekti i kod nas koji danas ili tokom ovog vikenda nude svojim potrošačima odlične popuste i sniženja.

Četvrtog četvrtka u novembru u SAD-u se obilježava Dan zahvalnosti, praznik koji ljudi najčešće provode u krugu porodice pred punim stolovima hrane na kojima uglavnom dominira velika ćurka.

Dan je to koji Amerikanci posvećuju domovini i svojoj porodici. Ipak, čim otkuca ponoć, širom ove zemlje počinje prava ludnica pod nazivom „Crni petak“.

Ovaj dan smatra se kao početak božićne kupovine u SAD-u, a dan se prigodno obilježava značajnim popustima, što privlači veliki broj ljudi. Možda i preveliki broj, budući da su tuče i povrede postale sastavni dio ovog ludog dana.

Kao i veliki dio drugih stvari, ostatak svijeta počeo je slijediti ovaj fenomen. “Crni petak” tako je dostupan u gotovo svakom kutku svijeta, a postaje sve popularniji i kod nas.

Posebnu ponudu za “Black friday” u Trebinju potražite u prodajnim objektima “Poklon dućan”, “Sport Vision”, “Peko” i “Buzz”.

“Sport Vision” u svojim objektima nudi 30% sniženja na sav asortiman. Prodajne objekte potražite na Glavnoj ulici (novootvoreni objekat u SPK Centar) i u TC “Bingo”, Zasad polje. Da biste mogli da nabavite najnovije sportske modele i uklopite se u budžet koji imate ne smijete da propustite Sport Vision Black Weekend sniženja.

“Poklon dućan”, kuća finih poklona, satova, naočara i nakita na Glavnoj ulici u Trebinju ovog vikenda (petak i subota) nudi odlična sniženja od 20 do 50%. Provjerite bogat asortiman u prijatnom ambijentu uz vrhunsku uslugu ljubaznog osoblja.

Ljubitelji urbane i ˝sneaker˝ kulture u Trebinju, odnedavno imaju priliku da se istinski pozabave svojim outfitom i to u jednoj od najpopularnijih urbanih radnji širom BIH – Buzz Sneakers Station-u, na Glavnoj ulici (SPK Centar). Od danas do nedjelje “Buzz” svojim kupcima nudi popust od 30%.

Butik obuće “Peko”, na Glavnoj ulici u Trebinju, dugi niz godina nudi svim svojim kupcima vrhunsku obuću i galanteriju provjerenih proizvođača. I danas, na “Black friday” Peko će obradovati svoje kupce odličnim popustima na svoj asortiman.

Uživajte u kupovini po sniženim cijenama i uživajte u još jednom “Crnom petku”.

 

/ Tekst sadrži sponzorisani sadržaj /

HP, novembar 2019.