Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, organizuje akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Ljubinje, 05.02.2021 (petak) sa okupljanjem učesnika u mjestu Ubosko (Ljubinje) u 9.30h i početkom akcije u 10h koja traje do 15h.

Akcija čišćenja će se održati na lokaciji –Ljubinje (Ubosko – Nekropola stećaka).

Ovoj akciji čišćenja sprovesti će članovi udruženja: Kulturno umjetničko društvo Ljubinje, Opština Ljubinje, Novi Val Blagaj, u saradnji sa lokalnim stanovništvom, gdje je predviđeno 20 učesnika.

U slučaju vremenskih nepogoda akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Ljubinje odrediti novi datum. Svi učesnici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

Napomena:

Pozivamo sve učesnike da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera tokom realizacije akcije čišćenja. Od strane organizatora će biti obezbjeđena zaštitna oprema.

 

 

 

Izvor: Srpska cafe