U prvom pripremnom meču u 2014. godini Zvezda je u meču zatvorenog tipa na Marakani poražena 1:0 od Sloge iz Petrovca na Mlavi!

Izvor: telegraf.rs

Crveno beli su nastupili u šarenom sastavu, a prvih 11 činili su: Rajković, Lazić, Mijailović, Krneta, Martinović, Jokić, Milijaš, Pečnik, Milunović, Dauda, Mihajlović.

U prih 45 minuta Predrag Rajković je nekoliko puta spasao Zvezdu dobrim odbranama, a gosti iz Petrovca na Mlavi su protiv velikana odigrala verovatno najhrabrije što su mogli.

Mladi golman koji bi ovogo proleća trebalo da dobije priznanje za ono što je radio prošlog leta u dresu omladinske reprezentacije skinuo je dva zicera članu Prve lige.

Sa druge strane u dresu crveno – belih ošišani Nejc Pečnik je prvi zapretio, zatim je Dauda bio neprecizan na sistenciju Slovenca sa desetak metara.

Drugo poluvreme za Zvezdu je igrala sledeća jedanaestorka: Vesić, Petković, Nenadić, Omega, Arauho, Lazović, Gogić, Kovačević, Onjilo, Đuričković, Ožegović. 

Umesto da stignu do gola u prvoj pripremnoj utakmici, izabranici Slaviše Stojanovića su ga primili.

Najviše zahvaljujući nonšalantnosti Miloša Vesića koji se poigravao pred svojim golom, gosti su stigli do vođstva sredinom drugog poluvremena, a onda se grčevito branili pred naletima i šutevima Petra Đuričkovića i povratnika u tim Darka Lazovića.

Zvezda jeste napadala, ali timu iz Petrovca na Mlavi nije dala gol. Premijera u 2014. nije uspela!