Ovih dana su radnici “Coca Cola Hellenic”, multinacionalne kompanije koja se bavi proizvodnjom i distribucijom najpoznatijeg svjetskog brenda bezalkoholnih pića, uljepšali dvadesetak lokacija u užem centru Trebinja tako što su svoje frižidere “rebrendirali” stilizovanom slikom Leotara, Kamenog mosta i Trebišnjice koji se vide kroz flašu Coca-Cole.

Interesantna ideja, vrijedna pažnje, koja je potekla od menadžmenta i marketinga “Coca-Cola kompanije” rezultirala je dodatnom promocijom Trebinja kao turističke destinacije, jer su ovakvu ideju ranije realizovali samo u važnijim turističkim centrima (Dubrovnik, Međugorje itd.). Sigurni smo da će posjetioci grada sa svih kontinenata prepoznati ovo kao dodatnu specifičnost i zanimljivost.

Skromni doprinos našeg portala jeste što je korištena fotografija, na naše veliko zadovoljstvo, preuzeta sa naših stranica i djelo je “naših ruku” i objektiva.

Ostaje nada da će sličnim postupcima i druge kompanije, ali i lokalna administracija dodatno promovisati Trebinje kao turistički centar.