Na listi najljepših žena sveta, koje je objavio sajt “Freshnews” prve su Brazilke. Srpkinje su ostvarile dobar plasman, potvrdivši da je ljepota naših žena poznata širom planete.

Prve na listi su Brazilke, poznate po sjajnim oblinama i besprijekornom tenu. Manekenke i fitnes modeli iz ove zemlje najbolji su promoteri te ljepote.Drugoplasirane su Ruskinje, koje najčešće odlikuju krupne plave oči, lijepa koža i proporcionalna građa.Treće mjesto su zauzele žene iz Venecuele. Ljepotice iz ovog dijela svijeta trijumfovale su nebrojeno puta na izborima za Mis planete.

Iza njih su Indijke. Posebno ih izdvaja ženstvenost i skromnost. Argentinke, koje su na petom mjestu, na ovom sajtu su opisane kao žene koje redovno brinu o svojoj koži, koje uvijek žele da izgledaju savršeno i koje prate modne trendove.

A na šestom mestu su Srpkinje. Nas svijet vidi ovako: 99 odsto žena u Srbiji ima sjajnu i za oči primamljivu figuru, najveći dio njih je visok i  odlično odjeven.

Oči Srpkinja su opisane kao veoma izražajne i upečatljive. Kako piše na sajtu, mnoge žene su ljubomorne na našu ljepotu, a među tim ljubomorniim, ima i poznatih ličnosti.

Na listi smo pobjedile žene iz Južne Koreje, koje odlikuje blistav ten i gusta crna kosa. Francuskinje, sa istančanim modnim ukusom, osme su na ovoj listi. Kod njih je najupečatljiviji stav i energičnost, ali ima i onih koje osvajaju svojom romantičnom prirodom.

Italijanke su devete, njihov ten osvaja, a odišu posebnim glamurom. Ukrajinke su zauzele desetu poziciju, za njih je karakteristična velika briga o izgledu, sjajan ukus za modu i ženstvenost.

Zanimljivo je i da smo prošle godine na listi najljepših žena na sajtu Destinationspoint.net zauzeli šesto mesto.

 

Izvor: Blic žena