U Fudbalskom klubu Leotar će iskoristiti Kup duel protiv Borca da pruže šansu mlađim i igračima koji su u dosadašnjem dijelu šampionata Bosne i Hercegovine imali manju minutažu.

Trebinjci su prije 10 dana remizirali protziv Borca, a olakšavajuća okolnost je činjenica da se meč igra na “Policama.

-Igranje na dva fronta je zahtjevno za nas kao ekipu. Dobro je što se igra samo jedna utakmica na našem terenu, jer nemamo dodatno opterećenje putovanja. Kup je specifičan. Ekipe koje imaju široke „rostere“ imaju prednost u ovom takmičenju, što je bilo vidljivo i kod ekipa koje su igrale evropska takmičenja, jer su imale problema u prvenstvu. Nama je osnovni cilj opstanak u M:tel Premijer ligi, pa u Kupu nemamo neke ambicije, tako da ćemo utakmicu iskoristiti da šansu damo mlađim igračima, kako bi mogli da održe igračku formu, jer su uglavnom u pitanju igrači sa manjom minutažom. Takođe, igraće i oni koji zbog kartona ne mogu da putuju u Tuzlu, a imamo i dosta povrijeđenih igrača iz utakmice sa Slobodom, koje ćemo morati da poštedimo, kao što su Milović, Đurić, Zec…. Jednostavno, moramo početi da spremamo igrače za sljedeću sezonu i „pravilo zaštićenog godišta“, a utakmice u prvenstvu koje smo mi do sada igrali su sve redom bile neizvjesne i nisu mogli da dobiju pravu priliku, rekao je trener Krunić.

Napadač Trebinjaca Ristić je jedan od onih koji će biti u sastavu

-Suvišno je trošiti riječi o protivniku, ali se prije 10 dana pokazalo da nisu neranjivi i da se može igrati protiv njih. Nakon tih 90 minuta imamo još više informacija, koje ćemo nastojati da iskoristimo. Bez obzira na tim koji sutra izađe na teren, ostavićemo posljednji atom snage da prođemo u četvrtfinale-poručio je Ristić.

 

 

Izvor: Srpska info