Danas smo na talasima Padrino radija prezentovali naše nove projekte i planove. Gost u studiju bio je Bojan Sulaver, direktor HP media group.

Razgovarali smo o novim poduhvatima naše medijske grupacije, a u prvom planu su bili novi radijski kanal – Padrino Caffe radio, noviteti na portalu Hercegovina Promo i HP video produkciji, kao i najava organizacije drugog po redu HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine.

Direktor HP media group je pojasnio da najkasnije do sredine aprila kreće sa radom novi radijski kanal – Padrino Caffe radio, koji će putem interneta emitovati muzičke sadržaje prilagođene publici u kafićima, restoranima i drugim sličnim mjestima na način kako to rade najbolje radio stanice u regionu. Ono što će razlikovati ovaj radijski kanal od postojećeg je da će biti lišen reklama i drugih govornih sadržaja, a u prvom planu će biti isključivo muzika djelimično modifikovana od aktuelnog kanala.

Kada je u pitanju HP video servis najavljeno je da će u narednom periodu, poslije prošlogodišnjeg eksperimentalnog rada, na novoj web platformi biti započet rad na stvaranju novih sadržaja koji će predstavljati veliku novost u našoj regiji.

U terminu koji će biti prilagođen početku turističke sezone u Trebinju biće organizovan i drugi HP Izbor za Miss Istočne Hercegovine, koji će ove godine biti podignut na značajno viši nivo u brojnim segmentima.

Sulaver se osvrnuo i na međunarodno preduzetničko priznanje koje je ovih dana stiglo na adresu HP media group, a o kome će javnost saznati mnogo više tokom naredne sedmice.

Cjelokupan razgovor sa Bojanom Sulaverom, direktorom HP media group, pogledajte na linku ovdje:

HP, februar 2019.