“Mojim odlaskom u Partizan ostvariće mi se dugogodišnji dečački san. Pre nekoliko meseci sam bio na probi i zadovoljio sam stručnjake u klubu, dobio sam novi poziv i trener Dragan Kecman je ponovo bio zadovoljan i rekao mi je da ću se priključiti „crno-belom“ taboru. Mojoj sreći nema kraja”

 

Kapiten generacije kadeta Hercegovca iz Bileće, šampiona Republike Srpske Nikola Mrkaić od februara sledeće godine priključiće se Fudbalskom klubu Partizan.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera iz istočne Hercegovine boravio je u Beogradu, bio je pozvan na probu u tabor šampiona Srbije i zadovoljio je ukuse trenera „crno-belih“.

Mojim odlaskom u Partizan ostvariće mi se dugogodišnji dečački san. Pre nekoliko meseci sam bio na probi i zadovoljio sam stručnjake u klubu, dobio sam novi poziv i trener Dragan Kecman je ponovo bio zadovoljan i rekao mi je da ću se priključiti „crno-belom“ taboru. Mojoj sreći nema kraja – istakao je Bilećanin Nikola Mrkaić.

Mrkaić je bio na raznim testiranjima snage i fizičke spreme, a kondicioni trener Partizana bio je oduševljen njegovim parametrima.

Zadovoljan sam i srećan na osnovu onoga što sam video i pomalo naučio u Partizanu. U februaru putujem za Beograd da se priključim Beograđanima i provešću nekoliko meseci u kadetskom timu. Posle toga, rečeno mi je da bi, ako potvrdim kvalitet, trebalo da budem prebačen u Teleoptik – rekao je Nikola Mrkaić.

Talentovani fudbaler će zbog toga školovanje nastaviti u glavnom gradu Srbije paralelno sa izgradnjom fudbalske karijere.

Stručnjaci predviđaju da će ona biti uspešna i bogata. Partizan je pravo mesto za dokazivanje i potvrdu svega rečenog.

 

Izvor: Sport Žurnal