Кuglaški klub “Hercegovac“ dobio je novu sportsku opremu za koju su sredstva obezbijedili “Aleksić komerc“ i Mesara “Vukša“.

Dvanaest igrača prvog tima dobili su trenerke, dresove i putne torbe.
„ Кoristim priliku da se u ime svih igrača i uprave kluba zahvalim kompaniji “Aleksić komerc“ i Mesari “Vukša“ na ovoj donaciji koja je od velikog značaja za naš klub. Hvala Vam što ste prepoznali naš sportski kolektiv, naše uspjehe i rezultate i što ste vašom donacijom olakšali organizaciju u Premijerligaškom rangu takmičenja.

Pored složenih okolnosti, koje prate naš klub, posebno nam je drago što ste naš iskreni prijatelj i što vaša podrška prema našem klubu nikada nije bila upitna.

Zahvaljujući nemjerljivom entuzijazmu, igrača kao i angažovanosti i posvećenosti uprave kluba ovom sportu, pokazali su se kao osnovni recept za uspjeh u okolnostima višestruko ograničenih mogućnosti“, istakao je predjsednik kluba Željko Samardžić.
Кuglaški klub “Hercegovac“ bez kuglane u svom gradu šampion je Republike Srpske u protekloj takmičarskoj sezoni, a trenutno se takmiči u Premijer ligi BiH.

„ I u ovoj sezoni primorani smo da domaće utakmice igramo u Mostaru. Bez obzira na sve, čvrsto smo odlučili da se borimo i predstavimo naš klub i grad u najljepšem svijetlu. Isto tako vjerujemo da će opština i država prepoznati naše uspjehe i rezultate i odlučiti se da sagradi kuglanu u Bileći, jer sigurno je da je ovaj grad to odavno zaslužio“, naveli su iz Кuglaškog kluba „Hercegovac“.

Juče je odigrano i 4.kolo Premijer lige BiH u kome je Кuglaški klub “Hercegovac“ u Mostaru savladao ekipu КК “Zrinski“ Ljubače ubjedljivim rezultatom 7:1.

 

Izvor: Radio Bileća