Povodom četrdesetog rođendana Bijelog dugmeta, na svjetskoj turneji “Ko ne poludi, taj nije normalan“ Goran Bregović, Alen Islamović i Orkestar za svadbe i sahrane 7. avgusta na radost brojnih fanova nastupit će na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

 

Svi posjetitelji moći će uživati u izvođenju hitova Bijelog dugmeta, ali i nekih od najvećih hitova Bregovićeve solo-karijere.

Specijalni gost na koncertu „Bijelog dugmeta“ koji će se održati na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru 7. avgusta bit će naša rok legenda Mladen Vojičić Tifa, a kao predgrupa „Bijelom dugmetu“ nastupit će popularni mostarski „Zoster“, a duga je lista poznatih imena koja bi željela da 7. avgusta nastupe sa Bregom i Islamovićem.

Karte za ovaj spektakl već su puštene u prodaju po cijenama- gornja tribina 10 KM, donja tribina 20 KM, VIP donja tribina 30 KM, Fan pit 50 KM, Fan pit diamond 60 KM, VIP press sjever 30 KM, VIP press jug 30 KM, VIP loža 100 KM.

Turneja “Ko ne poludi, taj nije normalan“ je počela 14. juna prošle godine koncertom u Ljubljani, a uslijedili su nastupi u Beču, Cirihu, Minhenu, Skoplju, New Yorku, Chicagu, Torontu, Novom Sadu, Budvi (doček Nove godine), Dubrovniku i drugim gradovima širom svijeta. Predviđeno je da turneja traje tri godine i da obuhvati šezdeset gradova od Aljaske do Australije.

Sve dodatne informacije o ovom događaju možete dobiti na sajtu: http://bijelodugmemostar.com/events/.

Izvor: rsg.ba