Пољски пар Каролина и Бартек Вудниак вјенчали су се прошле године и одлучили отићи на необичан и најдужи медени мјесец који је ико икада имао.

 

Већ 200 дана овај пар путује свијетом, а до сада су посјетили Панаму, Колумбију, Перу, Боливију, Чиле, Еквадор и Аргентину. Путовање планирају наставити Аустралијом и Азијом.

Пар се упознао 2007. године и од тада заједно путују. Први одмор провели су у Шведској, Норвешкој и Финској, а потом су обишли још неке земље Европе. У 2014. години посјетили су Италију и Бартек је тада запросио Каролину. Њихово путовање почело је 26. новембра 2015. године.

“У новембру идемо на Нови Зеланд за који имамо радну и туристичку визу, а потом ћемо у Аустралију и Азију”, рекла је Каролина.

Она је freelance новинар тако да посао носи са собом, али Бартек је морао дати отказ како би остварили своје планове. Сада упознају нове људе и културе те уживају. Иако им недостају пријатељи и породица казали су како се још не планирају вратити те да ће њихово путовање можда трајати још пет година.

Извор: 6yka.com