Banjalučka pivara, u sklopu svog društveno odgovornog djelovanja, već preko 45 godina organizuje dobrovoljno davanje krvi svojih zaposlenih. Svake godine veliki broj ih se odazove i akcija iz godine u godinu bilježi rast broja uključenih.

Ova humana aktivnost se organizuje već tradicionalno svake godine, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Republike Srpske,  i ni u jednom periodu nije prekidana.

“Banjalučka pivara je kompanija koja nastoji da doprinese društvu,  u svim oblastima svog poslovanja. Uključenost naših zaposlenih u ovakve aktivnosti potvrđuje našu opredijeljenost ka društvenoj odgovornosti kao prioritetu našeg poslovanja. Ovo je jedan veoma human čin i zaista je divan osjećaj biti dio priče koja nekome može da spasi život.  Posebno nam je drago da se sve više mladih kolega interesuje i odaziva akciji, što je veoma pozitivno ” poručuju iz kolektiva Banjalučke pivare.

Banjalučka pivara je jedini proizvođač piva u Republici Srpskoj i najveći izvoznik piva iz Bosne i Hercegovine. Kompanija sa više od vijek i po  dugom tradicijom uspješnog poslovanja koje usmjerava prema željama svojih potrošača i u potpunosti je posvećena pružanju pomoći lokalnoj zajednici u kojoj posluje.

Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi Banjalučke pivare broji blizu 60 članova, a veliki broj njih već godinama učestvuje u ovoj akciji, tako da ima članova koji su preko 20 do 30 puta učestvovali u akciji.

 

/sponzorisana objava/

HP, oktobar 2021.