Kao i uvijek inovativni i za korak ispred sličnih medija u regiji naš portal Vam sa ponosom predstavlja prvu u nizu nagradnih igara koju organizujemo sa jednom od najvećih kompanija za proizvodnju i prodaju kozmetike na svijetu, kompanijom AVON koja već više od stotinu godina uljepšava žene širom svijeta. U nastavku pročitajte o čemu se tačno radi i na koji način možete uzeti učešće u nagradnoj igri …

product avon femmeUštedite uz AVON – jednu od najvećih kompanija u direktnoj prodaji kozmetike na svijetu. Jedino što trebate investirati su vaše vrijeme, energija i entuzijazam. Sami postavite vlastite ciljeve i uživajte u uštedama koje ste ostvarili. Pored toga, biti dio AVON tima je zabavno jer imate mogućnost da upoznate nove ljude, putujete na različita mjesta, uživate u događajima u svijetu ljepote i uzbudljivim aktivnostima.
Zato nemojte čekati – POSTANITE I VI DIO NAŠEG TIMA, TIMA USPJEŠNIH…
Ukoliko postanete AVON Član Kluba u kampanji C03 ili C04, koje su posvećene Danu žena imate mogućnost postati vlasnikom fantastičnog novog proizvoda – parfema AVON Femme. Postati Avon Član Kluba je vrlo lako i bez dodatnih ulaganja, a nudi vam se pregršt mogućnosti kao i učešća u raznim programima. Sve dodatne informacije potražite na kontakt broj 066/901-371.

Zanimljiv… Dinamičan… Prepun mogućnosti…

Vaš AVON.

product 8.martPRAVILA NAGRADNE IGRE PORTALA “HERCEGOVINA PROMO” I KOZMETIČKE KUĆE “AVON”
Za učešće u AVON nagradnoj igri potrebno je da ste fan naše facebook stranice (tačnije da ste već jednom kliknuli “Like” na našoj facebook stranici) i da objavljeni post o nagradnoj igri podjelite na vašem facebook profilu (klikom na “podijeli” ili “share”). Kada ste ispunili ova dva preduslova, potrebno je da pošaljete vaše osnovne podatke
(ime, prezime, broj telefona i tačna adresa stanovanja)
porukom u naš facebook inbox ili na e-mail: hercegovinapromo.portal@gmail.com .

Napominjemo da u nagradnoj igri mogu učestvovati svi naši posjetioci koji ispune pomenute uslove, i umogućnosti su da nagrade preuzmu na teritoriji Hercegovine.

Izvlačenje 5 srećnih dobitnika obavićemo u nedjelju 2.marta
2014. godine u prostorijama  Udruženja Hercegovina Promo u Trebinju, te iste objaviti na portalu “Hercegovina promo”. Najsrećnijih pet posjetilaca našeg portala osvojiće vrijedne nagrade AVON-a, a nagradni fond je vrijedan oko 150 KM.

U roku od 5 dana od dana izvlačenja srećni dobitnici će biti kontaktirani od strane predstavnika kompanije Avon za preuzimanje nagrade.

Rok za preuzimanje nagrada je 14 dana od dana izvlačenja.
Mnogo sreće u prvoj od niza nagradnih igara žele Vam portal “Hercegovina Promo” i “AVON”.