Turističa agencija “Pellegrino” Herceg Novi u nastupajućem periodu nudi svim građanima Hercegovine priliku pa po izuzetno povoljnim cijenama izaberu neke od izuetnih turističkih aranžmana koje su u ponudi za brojne destinacije.

Italija i Azurna obala, Makedonija, Istanbul, Velika evropska tura, Toskana, Španija, Pariz, Beč (program svih aranžmana dostupan na linku OVDJE )… samo su neke od zanimljivih destinacija na koje vas vodi “Pellegrino” tokom oktobra i novembra. Zato ne oklijevajte, prijavite se što prije i obogatite svoj život novim i nezaboravnim iskustvom.

Za danas smo za sve naše čitaoce izdvojili program putovanja za Italiju i Azurnu obalu (iz Podgorice), te za Makedoniju (iz Herceg Novog) koji će se realizovati početkom oktobra.

ISTANBUL – 6 DANA – 169 €

Istanbul je smješten na Bosforskom moreuzu i nekadašnja je prijestonica tri velika carstva – Rimskog (330-395), Vizantijskog (395-1453) i Otomanskog (1453-1923). Vječni grad – Novi Rim, Konstantinopolj i Carigrad na kulturnoj baštini staroj preko 2000 godina pruža vam nevjerovatnu priliku da upoznate nevjerovatna dostignuća najvećih civilizacija: helenske, rimske, vizantijsko-hrišćanske i otomanske. Ne propustite da posjetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolmabahče, hipodrom, Cisternu, Egipatski obelisk. Zaplovite Bosforom do Prinčevskih ostrva. Ovaj veliki grad ima površinu od 5.700 km², a nastanjuje ga nešto više od 10 miliona stanovnika.

U CIJENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

– Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom);

– 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Istanbulu;

– Razgledanje prema programu;

– Troškove organizacije putovanja;

– Usluge pratioca / vodiča u toku putovanja.

U CIJENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

– Fakultativni izleti i posjete, ulaznice za gradski prevoz;

– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (može obezbijediti agencija).

FAKULTATIVNI IZLETI:

– Posjeta Vaseljenskoj patrijaršiji + krstarenje Bosforom. Cijena: 20,00 EUR (transfer i vodič, ulaznice, brod);

– Posjeta palati Dolmabahce – 25,00 EUR

– Hipodrom + Plava džamija + Topkapi palata + Aja Sofija. Cijena: 45,00 EUR (transfer, ulaznica i vodič);

– Tursko veče. Cijena: 35,00 EUR (večera u nacionalnom restoranu sa programom);

Prijava za izlete vrši se prilikom rezervacije, a uplate na licu mjesta. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanu cijenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

Plan putovanja

1. DAN / UTORAK – 09.10.2018. / PODGORICA – ISTANBUL

Sastanak grupe na parkingu ispred hotela “City” u jutarnjim satima. Polazak za Istanbul. Dnevno-noćna vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor.

2. DAN / SRIJEDA – 10.10.2018. / ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u podnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Posle kraćeg odmora info sastanak u holu hotela radi dogovora oko daljeg realizovanja programa. Panoramsko razgledanje grada (Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolmabahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana), prelazak na azijsku stranu, odlazak do vidikovca Čamlidža odakle se pruža jedinstven pogled na novi evropski dio Istanbula. Povratak u hotel. Noćenje. NAPOMENA: U zavisnosti od gužve na graničnim prelazima i dužine puta, panoramsko razgledanje grada može biti urađeno odmah.

3. DAN / ČETVRTAK – 11.10.2018. / ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet, poznat pod imenom ‘Put kroz vrijeme’. Obilazak obuhvata: Sultan Ahmet trg, Plava dzamija, Aja Sofija, Hipodrom (Konstantinov stub, Zmijski stub, Teodosijev stub), Topkapi dvorac. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Priprema za jednu „ludu” noć fakultativnim odlaskom na Tursko veče u nacionalnom restoranu (program sa trbušnim plesom, turskim folklorom i pjevačima). Noćenje.

4. DAN / PETAK – 12.10.2018. / ISTANBUL

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor ili fakultativni obilazak jedne od najraskošnijih palata u stilu baroka – Dolmabahče. U poslijepodnevnim satima fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske Patrijaršije. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / SUBOTA – 13.10.2018. / ISTANBUL – PODGORICA

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Crnu Goru u poslijepodnevnim časovima. Vožnja preko Grčke i Albanije sa kraćim pauzama za odmor.

6. DAN / NEDELJA – 14.10.2018. / PODGORICA

Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja!

BEČ – 6 DANA – 220 €

Beč –  prijestonica velikog carsta i umjetnosti, jedan od najintersantnijih i najvećih turističkih centara svijeta. Zadiviće Vas fantastičnom istorijom, arhitekturom, muzikom, tortama,… Na svakom koraku osjetićete moć i raskoš Habzburgškog carstva, kroz njegove monumentalne dvorce, muzeje, opere i pozorišta. Današnji, savremeni Beč jedan je jedan od najpoželjniji gradova za život.

1.dan –  01.11.2018. PODGORICA –  BEČ Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u 17:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije i Mađarske do Beča… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan –  02.11.2018. BEČ Očekivani dolazak u Beč je u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovani odlazak do centra grada i prvo upoznavanje sa Bečom. Poslije lagane šetnje u pratnji vodiča, slobodno vrijeme za individualna razgledanja i večernji izlazak (za šoping preporučujemo ulicu Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču). Noćenje.

3.dan –  03.11.2018. BEČ

Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju, dodatne obilaske i šoping. Za slobodno vrijeme preporučujemo i posjetu Donauturmu – bečki toranj, gdje u kafe-restoranu sa panoramskim pogledom na grad možete uživati u pravoj bečkoj kafi ili originalnoj Sacher torti sa šlagom. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan –  04.11.2018. BEČ –  BRATISLAVA –  OUTLET PARNDORF

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i obilaske ili fakultativni izlet do Bratislave. Po dolasku obilazak glavnog grada Republike Slovačke: Tvrđava, Katedrala sv. Martina, Palata Grasalkovic…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka outletu Parndorf. Slobodno vrijeme za šoping. U dogovoreno vrijeme polazak za Beč. Noćenje.

5.dan –  05.11.2018. BEČ

Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazak čuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Nakon obilaska dvorca i parkova, slijedi slobodno vrijeme u centru grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama.

6.dan –  06.11.2018. PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa.

U cijenu je uključeno:

  • 3 noćenja sa doručkom u Hotel 3* u Beču ( u 1/2 i 1/3 sobama)

  • obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.

  • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena ne uključuje:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).

  • Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn ,

  • Fakultativni izlet Bratislava – outlet Parndorf – 25€

Pellegrino turistička agencija se javlja u svojstvu subagenta.

***

Više o Pellegrinu:

Pored toga što smo akreditovani IATA agenti i pružamo kompletan servis u oblasti avio saobraćaja (rezervacije, izdavanje avio karata, promjene, refundacije) sa svih destinacija u svijetu, a u saradnji sa preko 60 avio kompanija, takođe smo agenti Forth CRS sistema za trajektne linije prema Italiji.

Kreiramo izlete i aranžmane prema potrebama i željama kako domaćeg tako i inostranog tržišta te obezbijeđujemo polise putnog osiguranja.

Kao licencirana agencija garantujemo sigurnost i kvalitet naših usluga. Iskustvo, znanje, društveno odgovorno poslovanje, sposobnost anticipiranja i rješavanja potencijalnoh problema u toku putovanja su ključ našeg uspjeha.

Naš tim zaposlenih posjeduje sve neophodne licence za stručno obavljanje djelatnosti:

GDS Amadeus NMC,
GDS Amadeus ETKT&EMD
GDS Amadeus Content Inn agents
IATA certificate for international travel agent
Forth CRS ferry agents

Br. licence agencije: 373-RJ br. Up I 06-479/3 od 18.06.2014.

/sponzorisana objava/

HP, maj 2018.

/sponzorisana objava/

HP, avgust 2018.