Mlada glumica i pjevačica italijanskog porekla, koja je rođena na Floridi, sigurno gazi ka vrhu svjetske muzičke scene! Posljednji put smo je vidjeli kao domaćicu u bekstejdžu na 2013 MTV EMA, ali smo sigurni da će ovoj talentovanoj djevojci slava tek doći!

Ariana Grande-Butera, je rođena u mjestu Boca Raton, na Floridi, gdje je još kao klinka postala član lokalnog pozorišta. Veliki uspjeh, koji joj je otvorio mnoga vrata, se desio kada je dobila nagradu National Youth Theatre Association Award, za ulogu Charlotte u brodvejskom mjuziklu “13”. Popularnost je takođe stekla igrajući Cat Valentine u seriji “Victorius” na televiziji Nickelodeon, a do sada je nastupala u predstavama i pozajmljivala glas za crtane filmove.

Ipak, ono što Arianu najviše izdvaja jeste njen melodičan glas ogromnog raspona, zbog čega je često nazivaju naslednicom Mariah Carey, ali i zbog Marajine pesme “Emotions” za koju je Ariana uradila cover, koji možete naći na YouTube-u, i koji je zaista neverovatan!

Inspirisana izvođačima kao što su Mariah, Whitney, Madonna, Alicia Keys, Christina i drugi, mlada pjevačica je izbacila svoj prvi singl “The Way” u martu ove godine, a debitantski album naziva “Yours Truly” je izašao 2. septembra, popevši se na prvo mjesto liste USBillboard 200, prodavši se u 138 hiljada primeraka, samo u prvoj nedjelji!!!

Očekujući nove spotove, a i pjesme, ostaje nam da vidimo koliko daleko će Ariana dogurati, jer sa takvim vokalom i talentom, mislimo da je čeka vrlo svijetla budućnost!