Narednih šest dana na stranicama našeg portala imate priliku da se izjasnite gdje ćete potrošiti turističke vaučere koje će, prema najavama, uskoro izdati Vlada Republike Srpske.

Vaučeri će biti namjenjeni svim punoljetnim osobama državljanima Republike Srpske koji ispune uslove koji će biti propisani pravilnikom koji će biti ustanovljen narednih dana. Vaučer vrijednosti 100 KM biće moguće iskoristiti van mjesta sopstvenog prebivališta, a koristiće se u objektima za smještaj i noćenje.

S obzirom da su naše prethodne ankete izazvale veliku pažnju hercegovačke i šire javnosti, nadamo se da će povratak našeg portala ovoj formi, poslije mukotrpnog pandemijskog perioda, ponovo zaslužiti vašu pažnju.

Kao i prethodne, i ova anketa je softverski kreirana na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete. To znači da sa jedne lokacije ili jednog „rutera“ možete glasati samo jednom tokom dana.

Značajno bi bilo uvažiti činjenicu da glasate za lokaciju koja je van mjesta vašeg boravka, s obzirom na pravilo za dodjeljivanje vaučera.

Pred vama je mogućnost da date svoj glas jednoj od interesantnih turističkih destinacija u Republici Srpskoj koje smo izdvojili:

[totalpoll id=”137354″]

Anketa će biti aktivna na našem portalu do ponedjeljka 1. juna u 12 časova.

 

HP, maj 2020.