Ljeto u Trebinju ima posebnu čar. To je period kada grad oživi, veseli žamor ljudi čuje se na svakom ćošku, u kafićima se traži mjesto više, a turisti sa svih strana pristižu da bi upoznali ljepote grada na jugu Srpske.

Trebinje ljeti zaista ima mnogo da ponudi, od živih svirki u baštama kafića, koncerata i kulturnih manifestacija do popularnih kupališta gdje svi imaju priliku da se rashlade, a uz to i odlično zabave.

Željno iščekujemo 64. Festival festivala, Festival mediteranskog i evropskog filma, Music & More SummerFest i još mnogo manifestacija koje su tek u najavi.

U spektakularnim koncertima poznatih izvođača iz regiona Trebinjci mogu uživati svake sedmice u nekom od lokalnih noćnih klubova, a oni koji su za laganiju varijantu, live svirka i dobra hrana čekaju ih na svakom ćošku.

U Trebinju svako pronađe nešto za sebe pa vas tako u ovosedmičnoj anketi pitamo gdje je po vama najbolji provod ovog ljeta u Trebinju?

Anketa je završena!

ANKETA / Gdje je najbolji provod ovog ljeta u Trebinju?

U kafićima
29.09%
U Aqua parku
23.64%
Na kulturnim manifestacijama
18.18%
Na gradskim kupalištima
12.73%
U restoranima
9.09%
U diskotekama
7.27%

Anketa je softverski kreirana na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete. To znači da sa jedne lokacije ili jednog „rutera“ možete glasati samo jednom tokom dana.

Ova anketa je aktuelna do petka 23. jula u 14 časova.

 

HP, jul 2021.