Početak nove radne sedmice i nova anketa na našem portalu. Popularna forma, koja je u prethodnoj godini do izbijanja pandemije korona virusa, privukla veliku pažnju naših čitalaca, prije svega iz Hercegovine.

Radnim danima od ponedjeljka do petka svi naši čitaoci imaju priliku da se kroz ankete izjasne o aktuelnim temama iz Hercegovine, kao i ostatka Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, ili kao ove nedjelje aktuelnim globalnim temama.

Novo anketno pitanje je “Do kada će trajati pandemija korona virusa”, koja je kalendarski ušla u drugu godinu. Sve je počelo u kineskom gradu Vuhanu, a s obzirom da su mediji više od godinu dana prepuni raznih priča o virusu, pandemiji i svim što ona donosi za sobom nećemo vam pisati dodatne podatke kao uvod u anketu.

Zanima nas vaše viđenje kada će se cijela priča o pandemiji završiti, a podsjetićemo vas da smo u martu mjesecu prošle godine organizovali istu anketu na kojoj se više od 80% naših čitalaca izjasnilo da će pandemija završiti do juna 2020. godine – što se pokazalo kao nerealno optimistično.

Anketa je završena!

ANKETA / Do kada će trajati pandemija virusa korona ?

Završiće se ovog ljeta 2021. godine
27.47%
Nikada se neće ni završiti, živićemo sa nekim oblikom pandemijom dugi niz godina
24.73%
Završiće se ovog proljeća 2021. godine
15.93%
Pandemija korona virusa ne postoji, sve je "teorija zavjere"...
9.89%
Završiće se do kraja 2021. godine
8.79%
Završiće se tokom naredne 2022. godine
7.69%
Završiće se na jesen 2021. godine
5.49%

Kao i prethodne, i ova anketa je softverski kreirana na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete. To znači da sa jedne lokacije ili jednog „rutera“ možete glasati samo jednom tokom dana.

Ova anketa je aktuelna do petka 15. januara u 14 časova.

 

HP, januar 2021.