U danima kada je pažnja svih nas uglavnom usmjerena na globalni razvoj situacije sa virusom korona i kada su otkazana sva veća okupljanja građana u Hercegovini, pa i muzički nastupi, naša redakcija pred sve vas stavlja našu novu anketu.

Muzički bendovi su na “prinudnom odmoru” jer je u Trebinju na snazi i odluka o zabrani izvođenja živih muzičkih sadržaja u kafićima i noćnim klubovima, a zabranjen je rad i svih svadbenih salona.

U želji da ipak zadržimo nivo optimizma na zavidnom nivou donosimo vam anketu u kojoj ćete do četvrtka 19. marta u podne imati priliku da date svoj glas nekom od muzičkih bendova sa prostora istočne Hercegovine u trci za još jednu “Padrinovu zlatnu šolju”.

Kao i u prethodnim slučajevima, i ova anketa je softverski kreirana na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete. To znači da sa jedne lokacije ili jednog „rutera“ možete glasati samo jednom tokom dana.

U slučaju zloupotrebe ovog pravila naša redakcija zadržava pravo da umanji broj glasova kandidatu za koga je utvrđeno nepropisno glasanje.

Pred vama je mogućnost da date svoj glas jednom od lokalnih bendova sa našeg spiska, a s obzirom da je situacija u ovoj branši takva da nije moguće imati uvid u to da li smo obuhvatili sve muzičare iz naše regije, molimo sve one koji su izostavljeni sa spiska da nam se jave i daju dokaz kako bismo ih naknadno uvrstili kao anketnu opciju.

[totalpoll id=”131284″]

Anketa će biti aktuelna do četvrtka 19. marta u 12 časova, kada će se zbrojiti rezultati, a onoga ko bude imao najviše vaših glasova i ponese titulu „Najboljeg muzičkog benda istočne Hercegovine“ pozvaćemo u goste u emisiju „Jutro sa Padrinom“ već narednog dana i uručiti simboličan trofej, našu „Padrinovu zlatnu šolju“.

 

HP, mart 2020.