Skupština Grada Trebinja u ovom sazivu je formirana u jesen 2016. godine, nakon verifikacije rezultata posljednjih lokalnih izbora. U njenom sazivu je 28 odbornika, kojima su građani najjužnijeg grada Srpske dali svoje povjerenje kao predstavnicima naroda.

S obzirom da smo internet portal koji na svojim stranicama ne daje prostor politici, naša najnovija anketa ne ide u prilog ispitivanju javnog mnjenja po pitanju političke pripadnosti pojedinih odbornika (više njih je tokom aktuelnog mandata i mijenjalo partički dres) već vas pitamo ko je po vama „Najbolji predstavnik naroda u Skupštini Grada Trebinja“, i ko je po vama opravdao povjerenje građana tokom protekle nepune četiri godine.

Kao i prethodne, i ova anketa je softverski kreirana na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete. To znači da sa jedne lokacije ili jednog „rutera“ možete glasati samo jednom tokom dana.

Pred vama je mogućnost da date svoj glas jednom od 28 odbornika Skupštine Grada Trebinja:

[totalpoll id=”137944″]

Anketa će biti aktuelna do ponedjeljka 8. juna u 12 časova, kada će se zbrojiti rezultati, a onoga ko bude imao najviše vaših glasova i ponese titulu „Najboljeg predstavnika naroda u Skupštini Grada Trebinja“ pozvaćemo u goste u program Padrino radija već narednog dana i uručiti simboličan trofej, našu „Padrinovu zlatnu šolju“.

 

HP, jun 2020.