Јуче је у Требињу свечано обиљежен почетак рада компаније “АН Инжењеринг”.

Компанија АН инжењеринг основана је 2012. године у Москви, након деценијског искуства на пројектима широм Руске Федерације. Данас, пет година након оснивања у компанији ради преко 100 запослених.

” Иза “АН Инжењеринга” је монтираних преко 150.000 м2 простора, а од прошле године смо присутни и у Требињу, из жеље да стечено знање и искуства пренесемо су наш родни град “, истакао је Ђорђе Миленковић власник АН Инжењеринга на јучерашњој презентацији која је организована поводом отварања првог малопродајног објекта у најјужнијем граду Српске.

Током ове године “АН Инжењеринг” је склопио уговор о сарадњи са “Energynet”-ом из Новог Сада који има преко 200 запослених и регионални је лидер у области гријања, климатизације, вентилације, инсталационе и санитарне опреме са преко десет милиона квадратних метара опремљеног простора и преко једног милиона задовољних корисника, који свједоче о квалитету пословања и услуга.

“Тренутно у Требињу наша фирма запошљава 13 људи, а надамо се да ће тај број стално да се повећава. Наш циљ је да понудимо комплетан спектар услуга, од идеје до реализације и да стварамо енергетски ефикасна и технички прилагодљива рјешења те да пружамо одговор на све потребе које пред нас постављају наши клијенти”, истакао је Миленковић.

“АН Инжењеринг” својим клијентима нуди:

Израда комплетног пројеката по систему “кључ у руке”
Израда пројектне документације
Израда лицитационих елабората и тендерске документације
Планирање и процјена трошкова
Дефинисање динамике извођења радова на објекту
Техничка контрола пројектне документације
Монтажа свих типова инсталација
Монтажа и пуштање у рад свих врста опреме
Стручни надзор над извођењем радова
Праћење градилишта
Сервисирање и одржавање опреме и инсталација у гарантном и вангарантном периоду
Подешавање инсталације на пројектне параметре
Припрема документације изведеног објекта и предаја објекта инвеститору
Малопрадаја и велепродаја свих врста опреме

На презентацији и коктелу коме су присуствовале бројне званице из струке и привредног живота Херцеговине приказани су и импозантни референтни објекти на којима је “АН Инжењеринг” радио протеклих година у Руској Федерацији:

“Искрено се надамо да ће у скоријој будућности овом списку да се придодају објекти које ћемо реализовати у Требињу, Херцеговини и региону. Прије свега би то могао бити затворени базен у Требињу, гдје нам је част да учествујемо у реализацији дуго очекиваног пројекта”, истакао је Миленковић на крају излагања.

Малопродајни објекат “АН Инжењеринга” налази се у Улици Републике Српске, у склопу стамбено-пословног комплекса “Дом сунца”, на локацији старе аутобуске станице у Требињу.

 

/спонзорисана објава/

 

ХП, новембар 2017.