Bijela i crna boja su klasika i s njima nikada nećete pogriješiti. Istini za volju, koliko god ih voljeli, one nakon nekog vremena mogu postati i pomalo dosadne i monotone. Tu na scenu stupaju sledeće tri nijanse koje trebate nositi ovog proljeća (apsolutni su hit), a koje moŽENSKI KUTAKete kombinovati sa skoro svim drugim bojama.

 

Žuta

žuta

Ona je tako lijepa i živahna! I, ne brinite, postoji nijansa žute koja pristaje svakome. Bez obzira da li je to boja limuna, senfa, kanarinca ili sunca – bitno je da je žuta! Blejzeri, pantalone, cipele, torba ili bluza – možete ih kombinovati sa tako mnogo drugih boja. Primjera radi, bijela majica, farmerice i crne štikle odlično se slažu sa žutim blejzerom ili jaknom. Ukoliko želite da izgledate svježe, moderno i elegantno ove sezone, žuta boja je pravi izbor.

 

Menta zelena

menta

Menta zelenu viđamo skoro svakog proljeća i ljeta pa i ne čudi zbog čega je ona jedna od najomiljenijih boja i ove sezone. Odlično se slaže skoro sa svim drugim bojama! Jakna u ovoj nijansi odlično se slaže sa bijelom bluzom ili majicom i farmericama, ali i sa crnim ili sivim pantalonama. Takođe, komad odjeće u ovoj nijansi uvijek možete kombinovati sa drugim komadima tamnijih nijansi, kao što su teget ili tamno smeđa.

 

Boja koralja

koralj

Svježa i živahna – i ne čudi zašto je popularna. Jakne, haljine ili bluze – sasvim je svejedno, sve dok je u ovoj divnoj nijansi. Ona se odlično slaže i sa menta zelenom nijansom, ali i sa bijelom bojom. Naravno, crna, teget i siva nisu izuzetak. Definitivno boja koja je će vaš stajling učiniti elegantnim, ali i veoma ženstvenim.

Izvor: minimagazin.info