У оквиру последњег 8. кола јесењег дијела шампионата Херцеговац је на домаћем терену уписао један бод, ремизирајући у мечу са екипом Леотара (0:0).


Пионири Херцеговца у првом дијелу сезоне уписали су шест побједа и два ремија, те постигли 25, а примили само један погодак. Тим који воде тренери Божо Рогач и Никола Лисов наставили су континуитет одличних резултата и добре игре.

Љубитељи фудбала очекују наставак оваквих фудбалских партија и у другом дијелу првенства. Добрим резултатима надају се и тренери и млади фудбалери.

Оно што их забрињава јесу услови у којима тренирају, јер их, како кажу, одржава само љубав према овој игри. Уз помоћ пројекта Међународне организације за миграције, спонзора, пријатеља и волонтера реновирали су свлачионице на стадиону. Сада и клубови из сусједних градова своје утакмице играју на „Херцеговцу“ и користе условне и чисте просторије.

Али, ови млади фудбалери имају „нову“ бољку. Немају довољно лопти за тренинге и утакмице, а и дресови и опрема које користе су на „издисају“.

Наши млади људи и велики шампиони заслужују аплаузе за резултате које постижу, али и подршку оних који им могу помоћи.

 

Извор: Радио Билећа