Побједник 26. Меморијалног турнира у малом фудбалу „Мишо Таминџија“ је Кафана „Једно мјесто“. У финалу које је синоћ одиграно у Спортској дворани „Невесињка“ екипа састављена од играча КМФ „Невесиње“ убједљиво је савладала Кафе РИО резултатом 5:0, преноси портал Радио Невесиња.

Већ на почетку утакмице финалисти су са мајицама „Играјмо за Марка“ поручили да ће завршницу турнира посветити трагично страдалом младићу Марку Бајчетићу, а да је резултат у другом плану. Ривали су одиграли коректну утакмицу у којој је Кафана „Једно мјесто“ стигла до лагане побједе.

За најбољег играча турнира организатори су прогласили Марка Бајчетића. Пехар је преузео капитен екипе Кафе РИО Станислав Граховац. Најбољи стријалац са седам голова је Далибор Пудар, члан побједничке екипе.

За освојено прво мјесто Кафана „Једно мјесто“ освојила је побједнички пехар, велики прелазни пехар и новачну награду од 3.000 КМ. Другопласираној екипи Кафе РИО припало је 1.000 КМ.

Награде су уручене побједницима и другопласираним екипама у млађим категоријама. Подсјећамо, овогодињи побједник у конкуренцији јуниора је „Херцеговачка пивовара“. Међу пионирима најбоља је била екипа СК „Миленијум“, а побједнички пехар у конкуренцији најмлађих учесника турнира припао је Кладионици Вилијамс.

 Kafana jedno mjesto

 Кафана ЈЕДНО МЈЕСТО – Кафе РИО 5:0 (3:0)

Спортска дворана „Невесињка“. Гледалаца: 400. Судије: Зуровац, Скочајић. Стријелци: 1:0 Гутић, 2:0 Кљакић, 3:0 Лакета, 4:0 Кљакић, 5:0 Булајић.

Кафана ЈЕДНО МЈЕСТО: Ромовић, Булајић, Кљакић, Лакета, Драшковић, Гутић, Комлен, Хркач, Глоговац.

Кафе РИО: Рашовић, Радовановић, Шаренац, Ћабак, С. Граховац, Б. Граховац, Даниловић.

Igrajmo za Marka

Igrajmo ya Marka 2

T z 2

T z 3

T z 4

T z 5

T z 11

T z 6

T z 12

T z 7

T z 8

T z 9

T z 10