HP media grupa simboličnim poklonima nagradiće sve pobjednike anketa koje na našem portalu i Padrino radiju organizujemo od 7. februara ove godine.

„Zlatne šolje Padrino radija“ uručićemo svima onima za koje vi, naši dragi pratioci i slušaoci, procjenite da su zaslužili najviše vaših glasova i na taj način ozvaničiti izbore najboljih u različitim kategorijama koje će biti aktuelne u našim anketama.

Prvi dobitnik „Zlatne šolje Padrino radija“ bio je Nenad Milićević, načelnik Odjeljenja za opštu upravu Grada Trebinja, koga ste izabrali za najboljeg trebinjskog načelnika lokalne administracije.

Tokom sutrašnjeg dana zbrojiće se glasovi u anketnom pitanju „Koji je po vašem sudu najbolji sportski kolektiv u istočnoj Hercegovini“, a poslije nepravilnosti koje su nastale zloupotrebama IP adresa tokom ove ankete naša redakcija zadržaće pravo da poslije umanjenja za nepravilne glasove proglasi ovosedmičnog pobjednika, koga ćemo već narednog dana pozvati u goste u jutarnji program Padrino radija.

U narednoj anketi vraćamo se na nosioce javnih funkcija.

Pratite naš portal, glasajte u anketama koje su za deset dana zaslužile preko 44.000 posjeta i saznajte ko će tokom naredne sedmice vašim glasovima zaslužiti novu „Zlatnu šolju Padrino radija“.

 

U aktuelnoj anketi možete glasati na linku OVDJE.

 

HP, februar 2020.