Kako biste lakše podnijeli život i svijet u kojem danas živimo treba kraj sebe da imate ljude koji vas vole i poštuju. Koje su to žene koje bi svaka žena trebalo da ima u svom životu, pročitajte u nastavku članka.

1. Drugaricu iz vrtića – ova drugarica može da vam popravi svaki dan, jer sa njom možete da pričate o stvarima koje ste radile dok ste bile male. To vas može samo nasmijati.

2. Stariju ženu koja je „otkačena“, jer vam na jednostavan način može dati nekoliko savjeta o životu, a neće vas zamarati.

3. Koleginica sa posla sa kojom možete da podijelite i ružne stvari koje se dešavaju na poslu i da nekog ogovarate bez straha da će mu to prenijeti.

4. Neku drugaricu koja je potpuno drugačija od vas, jer vam može dati neki savjet koji vi nikada ne biste sami sebi dali. Možete da radite s njom neke stvari koje nikada ne biste uradile same.

5. Konobarica u kafiću gdje pijete kafu, a koja vas voli.

6. Ako niste udati, udatu drugaricu, jer ćete tako videti šta vas čeka kada se udate i možete dobiti neki pametan savjet o muškarcima.

7. Drugarica iz srednje škole sa kojom se možete prisjećati prvih pijanstava i žurki na kojima ste zajedno uživale.

8. Ženu koja će biti glas razuma u vašem životu, jer je možete nazvati svaki put kada vam zatreba neki pametan savjet.

9. Najbolju drugaricu koja će uvijek biti tu za vas i slušati vaše priče, brisati vam suze dok plačete i tešiti vas kad god je to potrebno. Naravno biće tu i kada se budete smijale, izlazile, ili išle na putovanja.

Izvor: cafe.ba