Stolac će ovoga ljeta biti centar interesantnih dešavanja, zahvaljujući udruženju građana Stoca „Iskra“.

Nastup Atomskog skloništa planiran je za 15.7. kada se očekuje veliki broj ljubitelja kvalitetne muzike, dok će samo dva dana kasnije 17. jula nastupiti Minka Muftić sa predstavom „Cosa nostra“.

19. jula nešto sasvim drugačije: Conquering Lion: regae grupa  koja je ove godine nominovana za Grammy nagradu.

22. jula očekuje se spektakl pod nazivom „Iskrina noć“, kada će biti upriličen izbor najboljeg sportiste za 2017/2018 godinu, kao i donatorska noć.

Gitarijada lokalnih rock bendova sa područja Hercegovine planirana je za 29. jul, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade. Nagradni fond iznosi 1000.00 KM.

Ljubitelje umjetnosti sigurno će oduševiti predstava „Tako je govorio Lepi“ autora Harisa Burine koja će se održati 5. avgusta.

Za kraj se uvijek ostavlja ono najbolje. Obožavaoci Željka Samardžića imaće priliku da uživaju u njegovom koncertu „Povratak u Zeleni vir“ 10. avgusta.

Samir Seno Zekić, predsjednik udruženja građana „Iskra“ iz Stoca istakao je za naš portal da je organizacija u toku i da se nadaju velikom broju posjetilaca.

„Došli smo u naše lijepo Trebinje da pozovemo sve Hercegovce da posjete Stolac koji ove godine obiluje raznoraznim kulturnim dešavanjima. Posebno bih izdvojio koncert Željka Samardžića koji će se održati u lijepom ambijentu, u našem kampu, uz Bregavu koji može primiti do 5 000 posjetilaca“ – rekao je Zekić i još jednom pozvao sve ljude dobre volje da posjete Stolac iz kojeg će ponijeti samo  najljepše uspomene.

Za dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

062/241 – 625 ili 061/523 – 203

ili posjetite Fejsbuk stranicu „Iskra mi u venama“.

 

J.D. / HP, jul 2018.