“Biće pravi ljetnji koncert na kojem će svako u publici moći uživati u repertoaru, muzici, atmosferi, perfektnom zvuku, tonu i efektima koje smo pripremili. Publika može očekivati koncert sa brzim pjesmama jer je ljeto period kada ljudi vole plesati, opustiti se i uživati. Ovo je idealna prilika da uđemo u ljetnju sezonu sa  jednim dobrim muzičkim koncertom kakav će biti u Mostaru. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, što nas više bude to ćemo podijeliti ljepšu energiju i pamtiti ovaj koncert zauvijek”, izjavio je Željko Joksimović uoči svog velikog koncerta koji će se održati u subotu, 9.6. na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Finalne pripreme za koncert su utoku i sve će biti spremno za veliki muzički spektakl još u subotu ujutro, najavili su organizatori iz agencije PRimera.

Osim pomno odabranog muzičkog repertoara sa najvećim hitovima, priprema se i vrhunska produkcija.

“Imamo iznenađenje u scenskom smislu i to je nešto na čemu smo puno radili u proteklom periodu i na šta sam jako ponosan. Volim Mostar i volim da nastupam u tom jednom čarobnom ambijentu i gradu koji je zaista po svemu jedinstven, sa predivnim mostom i arhitekturom. Jedva čekam da dođem i da se zajedno družimo”, otkrio je Joksimović.

Ulaznice po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) I 50 KM (VIP GOLD sa uključenim pićem dobrodošlice i finger foodom) u pretprodaji su u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i caffeu Forest u Orci,  poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sistemu kupikartu.ba

Nakon osam godina Željko Joksimović će ponovo održati koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru i dokazati kako je najveća muzička zvijezda u regiji.

 

/sponzorisana objava/