Zdravko Čolić spremio je četrnaesti studijski album “Vatra i barut”. Sutra ujutru u 8 časova i 45 minuta na beogradskom Radiju S u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ biće premijerno emitovan prvi singl sa ovog albuma „Šta ti dadoh“. Album sadrži dvanaest novih pjesama za koje su većinu tekstova pisali Momčilo Bajagić Bajaga i Marina Tucaković, kao i sam Čola. Slavni pjevač se kao i na prethodnim albumima i ovoga puta prihvatio gitare i pera i od dvanaest komponovao devet pjesama.

“Esma”, “Vatra i barut”, “Sarajevo”, “Ljubiti”, “Opušteno skroz”, “Šok, šok”, “Ne govori mi da me više ne voliš”, “Slavljenička” i “Rio”.
CD “Vatra i barut” u prodaji se očekuje u decembru budući da se Čolić krajem oktobra vratio iz Londona gdje je sa Nikšom Bratošom radio postprodukciju albuma u čuvenom studiju „Air“ u kome je slavni Džordž Martin napravio najvažnije ploče “Bitlsa”.
Do izlaska novog albuma podsjetimo se hita sa jednog od prethodnih Zdravkovih izdanja.
ama za koje su većinu tekstova pisali Momčilo Bajagić Bajaga i Marina Tucaković, kao i sam Čola. Sl…Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/vesti/zdravko-colic-otkriveni-detalji-o-novom-albumu/ © Hello! magazin