Odigravanjem finalnih utakmica i uručivanjem pehara i diploma, sinoć je na sportskim terenima zavšen prvi Turnir u malom fudbalu „Gacko 2017“, za mlađe kategorije.

Pobjedničke ekipe zadovoljne rezultatima, organizatori zainteresovanošću djece i održavanjem turnira, a svi skupa idejom da se jedan ovakav vid druženja i bavljenja sportom organizuje i u Gacku.

Rezultati finalnih utakmica:

U kategoriji 2002-2003. godište, pobjednik turnira je ekipa „Ljivor“. Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je Dejan Manigoda, najbolji strijelac Todor Davidović i najbolji golman Vukan Stanjević.

U kategoriji 2004-2005. godište, titulu pobjednika ponijela je ekipa „Mladost“. Kao najbolji igrač ekipe istakao se Mihajlo Bjelogrlić, najbolji strijelac Filip Slijepčević i dok je za najboljeg golmana u ovoj kategoriji proglašen Igor Davidović.

U kategoriji 2006-2007. godište, pobjednik turnira je ekipa „Mlada garda“. Najbolji igrači u ovoj kategoriji bili su Luka Filipović i Pavle Zurovac, najbolji strijelac bio je Obrad Milošević a najbolji golman Nemanja Rajković.

U poslednjoj kategoriji najmlađih učesnika turnira, 2008-2009. godište, titulu pobjednika ponijela je ekipa interesantnog naziva, „Gazde“. U ovoj ekipi, najbolji igrači bili su Arsen Mandić i Aleksa Beatović, dok je najbolji strijelac bio Sergej Radović. Najmlađi učesnik turnira bio je Veljko Tepavčević.

Organizatori turnira bili su „Kulturno-sportski centar“ Gacko i FK „Mladost“ Gacko.

Izvor: Opština Gacko