Poštovani čitaoci i pratioci,

 

 

Izuzetno nam je zadovoljstvo podijeliti sa Vama radost i zahvalnost zbog sve većeg interesovanja svih Vas za sadržaje našeg portala.

U posljednjem kvartalu minule godine, kao i u prvom mjesecu tekuće oborili smo sve interne rekorde po broju vaših posjeta našim stranicama. Kako su danas društvene mreže izuzetno popularan medij za praćenje raznovrsnih sadržaja na internetu, posebno smo ponosni što smo našim predanim radom uspjeli doći do broja od 14.000 svakodnevnih pratilaca na Facebook društvenoj mreži, što nas je svrstalo u sami vrh najposjećenijih i najčitanijih internet medija ovog dijela Hercegovine i šire.

 

Iako dominatno vezani za teme iz regije u kojoj živimo i radimo, izuzetno nam je zadovoljstvo što naše stranice svakodnevno posjećuju i brojni stanovnici šireg regiona, kao i ljudi širom planete. Zahvaljujući ovom podatku naša zacrtana misija predstavljanja ovog dijela Hercegovine dobija sve više na smislu i značaju. Takođe, zahvalni smo što smo u sredini u kojoj bitišemo, a koja je jedna od „najplodonosnijih“ kada su u pitanju slični mediji, prepoznati kao medij koji Vam svakodnevno prenosi prevashodno pozitivne vibracije iz lokalnih sredina, ali i cijelog svijeta – što je takođe dio misije našeg poslovanja.

Ulaskom u godinu u kojoj ćemo napraviti veliku prekretnicu u našem radu, te Vam donijeti brojna prijatna iznenađenja, i dalje ćemo ostati vjerni našoj koncepciji da Vašu cijenjenu pažnju zadobijemo donoseći vam objektivne, politički nezavisne (bez skrivenih namjera), nesenzacionalističke i pozitivne informacije, što je nažalost u vremenu u kome živimo mnogo teži put do čitalačke pažnje.

 

Stoga smo dodatno ponosni na naše rezultate ali i dodatno obavezni prema svima Vama da nastavimo na započetom putu i da opravdamo povjerenje koje smo stekli.

Uz još jedno hvala, srdačno Vas pozdravljamo i želimo da i dalje svoje omiljene sadržaje pronalazite upravo na našoj adresi.

 

Redakcija