Mnogo noviteta u novoj godini posebno će osjetiti četiri horoskopska znaka.

Djevica

Za Djevicu će 2020. godina biti godina promjena na ljubavnom planu. Nakon što duže vreme nisu imali sreće u ljubavi, sljedeće godine sve kreće nabolje. Konačno će upoznati veliku ljubav i stvari će postati ozbiljne, toliko da bi na kraju godine mogla da padne i bračna ponuda.

Bik

Kod Bika će u 2020. karijera krenuti nabolje. Naporan rad prethodnih godina konačno će se isplatiti i osobe rođene u znaku Bika i finansijski će osjetiti da im se isplatila tolika borba. Možda će početak godine biti još malo neizvjestan, ali to će se brzo promijeniti.

Škorpija

Za Škorpije će 2020. godina biti prilično uspješna. Posebno kad je riječ o poslu i finansijama. Naime, zvijezde će biti jako naklonjene Škorpijama i karma će napokon biti na njihovoj strani.

Strelac

I Strijelce očekuje puno dobrih promjena sljedeće godine. Sa dobro promišljenim odlukama Strijelci će napokon uspjeti da prebrode loše poslovno razdoblje. Posebno će u ljubavi imati puno uspeha. Naime, osobe rođene u znaku Strijelca napokon su spremne da se otvore i prepuste promjenama.

 

 

Izvor: Prva. rs