Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević izjavio je da ideje o pristupanju ovog grada Zajednici opština turskog svijeta nikada nije bilo, niti će je biti.

 

Komentarišući pismo trebinjskog Udruženja građana „Bunt“ koje je pozvalo gradonačelnika da „javno demantuje glasine koje dolaze iz gradske administracije, a koje govore da bi on uskoro mogao podnijeti prijedlog Skupštini grada da donese odluku da Trebinje, poput Doboja, pristupi Zajednici opština turskog svijeta“, Vučurević je rekao da je riječ o „organizovanoj harangi SNSD-a“ i da je „ovo udruženje produžena ruka ove partije“.

– Dok sam ja gradonačelnik, Trebinje će biti otvoreno za saradnju sa svima koji žele svojim radom da doprinesu razvoju grada bez obzira kako se oni zvali i odakle dolazili, bez ikakvih uslovljavanja, već samo na osnovu ljudskih principa, rekao je Vučurević novinarima.

Udruženje građana „Bunt“ iz Trebinja pozvalo je gradonačelnika Slavka Vučurevića da „javno demantuje glasine koje dolaze iz gradske administracije, a koje govore da bi on uskoro mogao podnijeti prijedlog Skupštini grada da donese odluku da Trebinje, poput Doboja, pristupi Zajednici opština turskog svijeta“.

 

 

HP/Srna