Mnoge poznate dive u poznim godinama imaju puno mlađe momke. Sve su češće uspješne veze s velikim dobnim razlikama, a evo nekoliko razloga zašto su zrele žene dobile na popularnosti među mlađim frajerima…

S NJIMA MOGU OTVORENO RAZGOVARATI

Starije žene neće ih gnjaviti pitanjima tipa s koliko si cura spavao i misliš li da je moja prijateljica seksi. One su zrelije, imaju više samopouzdanja i manje potrebe za takvim glupostima. Imaju više razumijevanja, tolerantnije su i opuštenije kao partnerice u ljubavnoj vezi.

U NJIMA VIDE ISKUSTVO KOJE ŽELE STEĆI

Žene u tridesetima i četrdesetima puno su sigurnije u sebe, svoje tijelo i svoju seksualnost. Riješile su se inhibicija u krevetu pa seks s njima zvuči obećavajuće.

NE GNJAVE IH NEPRESTANIM SMS-OVIMA, POZIVIMA I LJUBOMORNIM ISPADIMA

Mlađe djevojke su nesigurne i nemaju dovoljno samopouzdanja pa imaju potrebu stalno testirati ljubav svog partnera, ali i provjeravati gdje je, s kim je i šta radi. Starije žene su opuštene po tom pitanju i znaju da – ako neko nekog želi prevariti, uvijek može naći vrijeme i mjesto za koje se neće saznati.

OTKRIVAJU SASVIM DRUGAČIJU, INTERESANTNIJU VRSTU ŽIVOTA

Dvadesettrogodišnjak koji je u vezi s devet godina starijom djevojkom susret će se s iskustvima s kojim njegovi vršnjaci neće. Dok oni subotom naveče piju jeftini crnjak na klupicama u parku, on je sa svojom dragom na večeri u trendi restoranu ( ona časti s obzirom da on još studira, a ona je zaposlena). Ili je na degustaciji vina u prestižnoj vinariji. Dok se oni seksaju po automobilima i studentskim sobama kad nema nikog, on sa svojom djevojkom vodi ljubav u njenom super uređenom stanu, ili sobi genijalnog hotela. Ko to ne bi volio isprobati!

A ono što je činjenica, sve isto samo obrnuto u polovima odgovara i za vezu mlađe žene i starijeg muškarca.

U većini veza do razlaza ne dolazi zbog godina već kad partneri nisu na „istoj talasnoj dužini“. Slična interesovanja i potrebe su ljepak za vezu, za razliku od onih u kojima jedno želi izlaske a drugo ne, jedno želi decu a drugo karijeru, jedno komunikaciju a drugo tišinu. Razmislite da li ćete podleći socijalnom pritisku i birati partnera poželjnog „na papiru“ ili srušiti sopstvene predrasude, pažljivije osmotriti nekog sa kime volite da komunicirate, ali do sad niste gledali tako zbog spoljašnjih kriterijuma i predrasuda.

Statistika je jedno, život nešto sasvim drugo, zato uživajte u proširenju granica.

Izvor: Cosmopolitan.hr