Odlična atmosfera, krcat Park Boka i oko 2000 Novljana i njihovih gostiju, mahom iz regiona, ispratilo je staru i dočekalo Novu 2018. godinu. Kantautor Vlado Georgiev, popeo se na binu u 23 i 15 i osvajao publiku serijom hitova, da bi s čuvenim „Anđelom“, uz fantastičan vatromet, snažnu podršku publike, „ušetao“ u Novu godinu.

Kulminacija je bila u ponoć i zato što je za bubnjeve sjeo još jedan poznati muzičar iz Herceg Novog, Dragoljub Đuričić, koji je prepoznatljivim ritmom dao zvučnu podlogu spektakularnom vatrometu.

Sa bine su sretno novo ljeto čestitali i mladi vaterpolisti Jadrana Carine, kadetski reprezentativci Crne Gore koji su osvojili 2017. godine zlatne medalje na Evropskom prvenstvu na Malti. Za svih osam kadeta Turistička organizacija Herceg Novi obezbijedila je novčane nagrade.

Po mnogima davno nije bila ovako dobra posjeta u Herceg Novom, pa je i direktor TO, Pavle Obradović ohrabren sjajnom atmosferom i dolaskom gostiju iz regiona i susjednih gradova:

– Prezadovoljan sam. Nikad bolja posjeta i pravi potez je izbor lokacije za doček Nove godine. Park Boka doživljava preporod i postaje hotspot mjesto za najbolje manifestacije u gradu. Zahvaljujući besplatnom internetu mnogi su i „živo“ prenosili atmosferu iz Herceg Novog – kazao je Radiju Jadran, Obradović. 

Prije Vlada Georgieva „Senkina đeca“ iz Nikšića su dobrom svirkom zagrijali atmosferu, a domaćini su se potrudili i da bude nešto za zdarvicu. Dijelili su besplatno pivo i vino.

 

Izvor: Radio Jadran