Treća u nizu anketa koju smo objavili na našem portalu u subotu 22. februara privukla je do sada najveću pažnju naših pratilaca. Prema Google Analytics stranica na kojoj je postavljena anketa zabilježila je 32.950 posjeta i poslije nepunih šest dana uzbudljive trke dobili smo novog osvajača „Padrinove zlatne šolje„.

Zbog specifičnosti pravila ankete koje smo odredili (da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom u 24 časa) odgovor na pitanje „Ko je po vašem sudu najbolji direktor/menadžer javne ustanove u Trebinju“ dobili smo 8.674 puta.

Prema očekivanjima, najviše posjetilaca je sa područja Trebinja njih 14.354 (ili 45,22 %).

Takođe, moramo istaći da je u ovoj anketi zabilježen najveći broj nepravilnosti jer je su za gotovo polovinu kandidata zabilježeni glasovi koji su stigli pomoću aplikacija koje „skrivaju“ IP adresu i djelimično omogućavaju multiplikaciju glasova.

S obzirom da smo morali ručno prebrojati ove glasove odlučili smo da ne izlazimo u javnost sa tačnim brojem glasova po kandidatu pojedinačno, jer naša redakcija nema podatak da li su ovi glasovi stigli voljom učesnika u anketi ili na neki drugi način.

Nije nam bila želja da kompromitujemo rad bilo kog od nosilaca najviših funkcija u javnim ustanovama Grada Trebinja, već samo da građanima omogućimo da iz svoje perspektive ocjene njihov rad.

Najveći broj vaših glasova (poslije umanjenja za nevažeće glasove) osvojio je direktor Javnog preduzeća „Radnik“ Danijel Rašović koji je sakupio 1.211 vaših glasova, koji je kako smo i najavili bio gost „Jutra sa Padrinom“ gdje smo imali priliku da mu uručimo i naš simbolični poklon „Padrinovu zlatnu šolju“

Pogledajte i poslušajte šta je o JP „Radnik“, sebi kao rukovodiocu, ali i našoj anketi i svom privatnom životu rekao Danijel Rašović:

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Петак, 28. фебруар 2020.

 

Pratite i dalje naš portal, a već od danas poslijepodne do narednog četvrtka biće vam dostupna naša nova anketa sa jednim veoma zanimljivim pitanjem na koje ćete odgovor dati upravo vi, jer mi smo „portal i radio koji slušaju isključivo vas“.

 

HP, februar 2020.