Gosti u studiju Padrino radija ovoga utorka bili su košarkašica i pomoćni trener, Marija Kešeljević i Đorđe Ninković, košarkašica i pomoćni trener KK Leotar 03.

Sa našim današnjim gostima, inače članovima najuspješnijeg sportskog kolektiva sa područja grada, smo razgovarali o dosadašnjim postignutim rezultatima, ali i o planovima i utakmicama koje ŽKK Leotar očekuju u narednom periodu.

Đorđe Ninković pomoćni trener u ženskom košarkaškom klubu Leotar 03 kaže da se ovaj klub drugi put takmiči u Premijer ligi BiH i dodaje da su igračice više nego oprvadale sva dosadašnja očekivanja.

„ Djevojke su pokazale da su pravi tim, nisu slučajni rezultati koji su do sad napravljeni“, ističe Ninković.

Od samog osnivanja kluba njegov član je Marija Kešeljević koja igra na poziciji pleja i koja je apsolutni lider svoje ekipe.

U izjavi za Padrino radio Marija kaže da joj je idol Miloš Teodosić i dodaje da je košarka bila njen izbor već u prvom razredu osnovne škole.

Klub koji je prošle godine osvojio Prvenstvo Republike Srpske trenutno igra Premijer ligu BiH, na tabeli trenutno zauzimaju treće mjesto sa 29 osvojenih bodova.

Narednu utakmicu košarkašice iz Trebinja igraju sutra u Banjaluci protiv drugoplasirene ekipe Orlovi.

Marija u izjavi za Padrino radio kaže da i u ovaj meč ulaze bez pritiska, ali da ulogu favorita prepuštaju domaćinima.

„Potrudićemo se da odigramo što bolje, posebno zbog mogućnost ponovnog susreta sa njima u polufinalu takmičenja“.

Cijeli razgovor sa naši današnjim gostima pogledajte na linku ispod:

HP, april, 2019.