Za samo nekoliko dana od kada je počela rezervacija prodajnih paketa za četvrti “OK fest” na Tjentištu sva mjesta u smještajnim objektima Nacionalnog parka “Sutjeska” već su rezervisana, tako da su ostala slobodna još samo ona u “OK kampu”, saopštili su organizatori.“Frst minut” ponuda “OK paketa” po posebnim cijenama aktuelna je do 1. aprila i svi zainteresovani mogu na zvaničnoj stranici Festivala /okfest.net/ da potraže svoj idealan paket.

Pođite na Tjentište u društvu i iskoristite posebnu pogodnost “četiri plus jedan” paket gratis, navodi se u pozivu organizatora.

Četvrti “Nektar OK fest” biće održan od 30. juna do 2. jula, a nastupiće “Dubioza kolektiv”, “Van Gog”, “Let tri”, “Disciplina kičme”, “Del arno bend”, “Psihomodo pop”, “Deca loših muzičara”, “Zoster”, “Kanda, Kodža i Nebojša”, Josipa Lisac, Damir Urban /Urban & 4/, I-plej, TBF, “Strejt džekin” i Džastins Džonson.

Osim odlične zabave uz vrhunske izvođače, posjetioci će moći da uživaju u obilasku Zelengore, Maglića i ostalih atraktivnih destinacija Nacionalnog parka “Sutjeska”, te u raftingu rijekom Tarom, što ovaj festival čini posebnim.

Izvor: Srna

 

 

Facebook komentari

komentar