U organizaciji Turističke organizacije Trebinje i HP media grupe večeras, 2. marta u SL Industry hotelu očekuje Vas veoma zanimljiva i neobična tribina i promocija knjiga Snežane Radojičić, poznate i pod nadimkom “Ciklo nomad”.

Snežana Radojičić (Snezana Radojicic i Snezana Radojicic – pisac i nomad) putuje biciklom oko svijeta od 2011. godine, živjeći kao nomad. Uglavnom kampuje, a dnevni budžet joj ne prelazi 10 dolara.

Za to vrijeme prošla je oko 55.000 km i obišla oko 40 zemalja. Nedavno se „oprostila“ od Azije i Okeanije i prije prelaska na latinoamerički kontinent održala je niz putničkih tribina u regionu.

Na tribini koja će početi u 19 h, u SL Industry hotel – Kristalna sala, Nikšićki put, Snežana će ukratko opisati svoj Put, od časa kada je rekla „ne“ konvencionalnom životu, do danas. Govoriće o najvećim izazovima tokom svog sedmogodišnjeg kotrljanja, kao i o najomiljenijoj i najneobičnijoj zemlji na svijetu. Kako se živi na drumu, da li je opasno, gde je sve bila, koji su najlepši, najružniji, najneobičniji, naj-naj… događaji sa njenog putovanja. Kako je u Kini, u Japanu, na Baliju, u Severnoj Koreji?

Moći ćete da kupite i Snežanine knjige: “Preko Himalaja i Gobija” (20 KM) i “Nomad” (20 KM), kao i da dobijete potpis na svoje primjerke.

Ulaz na tribinu je slobodan!

Dobro došli!

Vidimo se večeras su Kristalnoj sali hotela SL Industry u 19 časova.

HP, mart 2019.