Trebinje je spremno za obećavajući koncert Dženana Lončarevića, kojim će prisutni na Trgu slobode zakoračiti u 2019. godinu.

Pod trebinjskim platanima brojni turisti i stanovnici najjužnijeg grada Srpske imaće priliku da uživaju u tradicionalnim lokalnim proizvodima, kuvanom vinu i kraft pivu uz hitove velike regionalne muzičke zvijezde.

Gotovo svi smještajni kapaciteti u Trebinju popunjeni su već neko vrijeme, pa je sasvim sigurno da će biti izuzetno zanimljivo u novogodišnjoj noći.

Dženan Lončarević je juče na svojoj zvaničnoj fejsubuk stranici pozvao obožavaoce na koncert u Trebinju i čestitao 2019. godinu.

• Želim vam da budete zdravi, srećni i ispunjeni ne samo u 2019.godine nego i u svakoj narednoj! Vidimo se sutra na trgu u Trebinju! P.s. Hvala vam za divnu 2018., bila je takva zahvaljujući svima vama! •

Posted by Dženan Lončarević on Недеља, 30. децембар 2018.

Koncert je zakazan na Trgu slobode u 21 čas i 30 minuta.

Nova godina u Trebinju – Svi ste dobrodošli !

Radio Padrino i Tourist organization of Trebinje / Туристичка организација Требиње vas pozivaju na spektakularni doček Nove godine pod trebinjskim platanima uz koncert Dženan Lončarevića

Posted by Hercegovina Promo on Среда, 26. децембар 2018.

HP, decembar 2018.