Na našem portalu u toku je izuzetno zanimljiva anketa u kojoj svi naši čitaoci imaju priliku da se izjasne o pitanju „Ko je najbolji direktor/menadžer javnih ustanova u Trebinju“.

Kako smo najavili pravila ankete nalažu da je moguće glasati samo jednom u toku 24 časa sa jedne IP adrese.

S obzirom da je naša redakcija evidentirala nepravilnosti i djelimične zloupotrebe pravila ovim putem upozoravamo sve glasače da ukoliko broj nepravilno dodjeljenih bude presudan da ćemo izvršiti umanjenje za taj broj u konačnom zbiru.

U anketi su imena nosilaca značajnih javnih funkcija na nivou Grada Trebinja i nadamo se da konačni utisak koji će ostaviti jedno ovakvo ispitivanje javnog mnjenja neće ići u prilog činjenici da se pojedinci služe nedozvoljenim sredstvima kako bi doveli u zabludu javnost.

Ipak je u pitanju samo anketa regionalnog portala, a iako nam je zadovoljstvo što su ovakve naše forme privukle ogromnu pažnju javnosti, činjenica je da ona ne predstavlja jedino mjerilo uspješnosti lokalnih menadžera javnih ustanova.

Svoj glas u našoj anketi možete dati do sutra u 12 časova (kada se anketa automatski zaključava) na linku OVDJE.

Već u petak slijedi nova izuzetno zanimljiva anketa kada će naši pratioci imati priliku da se izjasne o još jednom veoma zanimljivom pitanju.

 

HP, februar 2020.