HP media grupa nastavlja sa daljim razvojem svog medijskog sistema.

U mjesecu aprilu napuniće se godinu dana od početka emitovanja signala Padrino radija na frekvenciji 90,8 MHz za području trebinjske regije, a naš radio je za manje od 100 dana na FM frekvenciji postao najslušaniji na svom području čujnosti, sa udjelom slušanosti od 36% (podaci ankete sprovedene u septembru prošle godine).

Zemaljska čujnost signala obuhvata područje Trebinja, te dijelove opština Bileća, Nikšić, Ravno i Župa Dubrovačka, a svojim multimedijalnim pristupom i maksimalnim korištenjem interneta kao resursa Padrino danas ima stalne slušaoce od Havaja, preko brojnih zemalja zapadne Evrope do Kamčatke i najudaljenijih krajeva Rusije.

U skladu sa trendovima u radijskom emitovanju najkvalitetnijih radio stanica u regionu i svijetu, Padrino do sredine aprila kreće sa novim online kanalom koji će se zvati Padrino Café Radio.

Padrino Café Radio je koncept koji će prije svega biti prilagođen ugostiteljima i slušaocima u kafe-barovima, hotelima i restoranima kojima će biti predstavljeni urbani muzički sadržaj bez reklamnih poruka i radijskih emisija. HP media grupa ovom će investicijom udovoljiti sugestijama naših brojnih online slušalaca, a sudeći po dosadašnjim rezultatima Padrino radija sigurni smo da će novi Padrino Café Radio jako brzo postati najčešći izbor ugostitelja u Hercegovini, ali i šire. Ono što buduće slušaoce najviše zanima, muzička šema novog kanala biće za nijansu drugačija od aktuelnog i uključivaće isključivo urbane muzičke pravce kako strane tako i domaće muzičke produkcije.

Početak rada Padrino Café Radija biće propraćen zanimljivom reklamnom kampanjom koju će ovaj put HP media grupa, kroz posebno osmišljen pristup, uraditi i u ugostiteljskim objektima u Hercegovini.

 

HP, februar 2019.