Podsjećamo vas velikom foto reportažom na prvo izdanje HP izbora za miss, kada smo u junu 2017. godine izabrali najljepšu djevojku Istočne Hercegovine.

Na ovom takmičenju pobjedila je Kristina Karišik iz Nevesinja, koja je kasnije uspjela da se plasira među zvanično 12 najljepših djevojaka u BiH. Prva pratilja bila je Anja Milošević iz Trebinja, dok je Miss šarma bila Dragana Tešević iz Gacka, koja je nedavno nastupila na izboru za Miss Evrope u Bejrutu.

Program HP izbora za miss vodio je Aleksandar Hršum, TV lice broj 1 u Bosni i Hercegovini, dugogodišnji urednik i voditelj talk-show programa „Zabranjeni forum“ koji se trenutno emituje na televiziji „Nova BiH“, i Milica Nogo, novinar Alternativne TV.

Oko tri stotine posmatrača u hotelu Bellevue u Trebinju zabavljali su Gotiva bend i vokalna solistica Goca Dobranić, a nastupio je sa svojim programom i plesni klub Maris iz Trebinja.

Ove godine HP izbor za miss nastavlja svoje putovanje, a narednih dana očekuje vas veliko iznenađenje i dobre vijesti kada je u pitanju izbor koji organizuje HP media grupa. O čemu se tačno radi saznaćete uskoro….

Već tokom ove sedmice biće otvorene prijave za sve zainteresovane kandidatkinje koje žele uzeti učešće na drugom po redu izboru ljepote najuticajnije medijske kuće u Istočnoj Hercegovini. Ovogodišnji izbor će po mnogo čemu biti značajno atraktivniji i izazovniji, a upravo učesnice imaće mnogo više razloga za zadovoljstvo.

Više detalja saznajte narednih dana na stranicama našeg portala i na drugim medijima u vlasništvu HP media group.

Do tada uživajte u fotografijama sa prvog izbora, koji je po ocjenama šire javnosti bio organizovan na veoma visokom nivou.

HP, mart 2019.  /  Foto: Lokoportal